Kummiksi rekikoiralle?

Haluaisitko alkaa kummiksi rekikoirillemme? 

Kuukausi kummina 30€/koira; sisältää yhden kerran kuvia ja kuulumisia koirasta ja sillä saa yhden ilmaisen tarhavierailun sinulle ja perheellesi.

Puoli vuotta kummina 180€/koira; sisältää kuvia ja kuulumisia koirasta kuukausittain, voit käydä katsomassa kummikoiraasi sovittuna aikana niin usein kuin haluat sekä koiravaljakkoajelun 8km sinulle ja perheellesi (max. 2 aikuista + lapset).

Vuosi kummina 360€/koira; sisältää kuvia ja kuulumisia koirasta kuukausittain, voit käydä katsomassa kummikoiraasi sovittuna aikana niin usein kuin haluat sekä koiravaljakkoajelun 15km sinulle ja perheellesi (max. 2 aikuista + lapset).

Valjakkoajelun saat halutettassasi myös lahjakorttina ja voit antaa sen jollekkin toiselle. Lahjakortit ostettavissa myös erikseen.

Me sitoudumme käyttämään varat koirien perustarpeisiin eli ruokaan, madotuksiin ja eläinlääkärikuluihin. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Valitse kummitettava koira/koirat alla olevasta kuvagalleriasta (galleriasta löytyy melkein kaikki koiramme, lisään sitä mukaa kun saan kuvattua) ja laita s.postia info@backwoodshusky.com tai käytä alla olevaa lomaketta.